top of page

Thema's

Je bent welkom met alles wat te maken heeft met je gevoel. Ik richt me met name op de volgende thema's:

  • Je omgeving ervaart je als 'afstandelijk', terwijl je op zoek naar het echte contact. Je weet niet meer wat je voelt, terwijl je weet dat je een rijk gevoelsleven hebt dat je meer tot uiting wilt brengen;

  • Gemis aan een emotionele verbinding in je relatie;

  • Verlangen naar een partner waarmee je een emotionele verbinding voelt, als je geen relatie hebt;

  • Meer bezieling in je leven, voluit leven, je vrij voelen om je diepere zielsverlangen te ontdekken en te volgen;

  • Het helen van onverwerkte pijn en verdriet (bij een trauma verwijs ik je door);

  • Hevige dromen of nachtmerries;

  • Innerlijke onrust

Gevoel

Meer uiting geven aan je gevoelsleven

Je omgeving ervaart je als 'afstandelijk', terwijl je op zoek naar het echte contact. Je weet niet meer wat je voelt, terwijl je weet dat je een rijk gevoelsleven hebt dat je meer tot uiting wilt brengen.

Gemis aan een emotionele verbinding in je relatie;

Door zelf te verzachten en meer het contact met je eigen innerlijke wereld aan te gaan, wordt het makkelijker dit te uiten in het contact met je partner. Daardoor ontstaat er meer diepgang en verbinding in je relatie.

jose-llamas-RatxiOcaMZo-unsplash.jpg
petr-vysohlid-9fqwGqGLUxc-unsplash (1).jpg

Verlangen naar een partner waarmee je een emotionele verbinding voelt, als je geen relatie hebt.

Samen onderzoeken we welke onbewuste mechanismen een rol spelen, waardoor jij iets tussen jou en de ander zet. Als je je daar bewust van wordt, leer je dit herkennen bij jezelf. Ik help je te ontdekken hoe je hier een ander antwoord op kunt vinden, waardoor je die diepe verbinding met iemand krijgt waar je zo naar verlangt.

Meer bezieling in je leven, voluit leven, je vrij voelen om je diepere zielsverlangen te ontdekken en te volgen.

Als je aandacht gaat naar het zo goed mogelijk voor elkaar hebben, naar presteren, ambitieus zijn, dan is er weinig aandacht voor dat wat je werkelijk, ten diepste wilt. Ik help je te ontdekken welk zielsverlangen er schuilgaat onder deze laag. Je leert en ervaart hoe je je weer vrij kunt voelen om dit zielsverlangen te volgen.

jake-givens-ocwmWiNAWGs-unsplash.jpg
jan-canty-GFkF3gDK6E8-unsplash.jpg

Het helen van onverwerkte pijn en verdriet (bij een trauma verwijs ik je door)

De heling zit erin dat je mag voelen en toelaten wat er niet gevoeld mocht worden. Als je bijvoorbeeld een miskraam hebt gehad, een ernstige ziekte hebt meegemaakt of je partner, een scheiding, wat het ook is, en er is nooit ruimte geweest voor het verdriet dat dit met zich mee heeft gebracht, dan zit dit ergens vast in je lichaam. Door dit weer vrij te laten stromen, komt er als vanzelf weer een nieuwe lichtere energie doorheen. je voelt als het ware weer nieuw leven door je heen stromen.

Hevige dromen of nachtmerries

Dromen en nachtmerries zijn beelden van je ziel. Ze willen je iets vertellen waar jij overdag geen aandacht aan besteed en wat je wegdrukt. Dit komt in de nacht in jouw eigen droomsymboliek naar boven. Ik help je je eigen droomwereld te verkennen en vooral hoe je dat doet, zodat je daar zelf verder mee kan. Ik werk daarin anders dan de traditionele droomsymboliek. Als je last hebt van nachtmerries kun je jezelf daarvan bevrijden, door te kijken naar welke boodschap ze voor je in zich dragen.

Image by Johannes Plenio
Supportive Friend

Innerlijke onrust

Innerlijk onrust is een signaal van je lichaam dat je iets aan het verdringen of wegstoppen bent. Alsof je een bal onder water probeert te duwen, die steeds weer boven komt. Dat wegduwen kost vaak meer energie, dan het werkelijk toelaten en onder ogen zien. Als je innerlijk rustig en kalm wilt voelen dan vraagt dat van je om werkelijk toe te laten wat zo'n onrust in je veroorzaakt. Ik begeleid je in dit proces.

Herken je jezelf in een van deze thema's en wil je hieraan werken? Meld je dan aan via onderstaande knop 'aanmelden traject'. Staat jouw thema er niet tussen en vraag je jezelf af of jouw vraag past bij mijn werkwijze en mijn traject? Neem dan gerust contact met me op of boek een gratis 'Feeling is the Healing' call.

bottom of page