evie-s-Sw7f58YJbc0-unsplash.jpg

Feeling sessies bij Mayke Mars

Feeling is the healing - dat is mijn motto.

In al mijn Feeling sessies gaat het hierom. Als je voluit mag toelaten wat er werkelijk is, dan is alleen dát al heling. Je mag op zo'n moment vol aanwezig zijn. Ik bied je in totaal 4 verschillende Feeling sessies aan: Feeling is the healing, Feeling Art, Feeling Reading, Feeling is the Prayer. Ze verschillen slechts daarin dat ze een andere ingang en een andere focus hebben. Alle sessies vinden op een prachtige locatie in Haarlem (Stories) plaats, waar je je meteen op je gemak zult voelen.

Aanmelden Winterintensive Exclusive
 

Feeling sessies zijn niet los te boeken

Ik ben ervan overtuigd, dat je veel meer resultaat boekt, als de sessies in een bedding van een programma plaatsvinden. Daarin begeleid ik jou stap voor stap door een proces heen. Je haalt op deze manier veel meer waarde uit je sessies. We werken altijd met wat zich in jou aandient. Dat staat voorop.

Vandaar dat ik mijn sessies slechts aanbied in combinatie met mijn Winterintensive Exclusive of mijn Jaarprogramma. Je kunt dus niet voor een eenmalige sessie bij mij terecht. Ik wil je echt helpen om door je proces, door een weerstand heen te breken. Als je een werkelijke diepe verandering wil, dan heeft dit tijd en inzet nodig. Van mij krijg je mijn volledige toewijding en mijn liefdevolle en heldere blik.

Er zijn twee Feeling sessies die niet in mijn praktijkruimte plaatsvinden: Feeling in Nature, deze vindt buiten plaats in de duinen, en de (gratis) online sessie, die als kennismaking geldt voor als je graag met mij wilt werken.

NB Alle Feeling sessies vinden plaats op vrijdag. Behalve de kennismaking via Zoom en de Feeling in Nature sessie (buiten, eclusief voor jaarprogrammaleden).

 

Aanbod Feeling sessies

Winterintensive Exclusive:

Feeling is the healling

Feeling Art

Feeling sessie naar keuze

(totaal 3 sessies)


Jaarprogramma: Alle Feeling sessies (totaal 12 sessies)

Locatie: Stories, Wagenweg 252 Haarlem

Dag: Vrijdag

Niet los te boeken

Alle sessies worden 1 op 1 gegeven door Mayke Mars, Feeling Coach

Image by Just Jack

Feeling is the Healing

PSX_20211109_115919.jpg

Feeling ART

Feeling Reading

Image by Grant Durr

Feeling is the Prayer

Image by Fadi Xd