top of page

Mijn werkwijze

Binnen (Praktijk) en buiten (in de natuur, duinen)

Ik werk zowel binnen met je als buiten met je. De energetische sessies vinden binnen plaats in mijn praktijk bij Stories (Wagenweg 252, Haarlem). Hieronder kun je meer lezen over wat een energetische sessie inhoudt.

In de buiten sessies, 'duinsessies', lopen we samen door de duinen. De aandacht ligt dan vooral op hoe jij bent in de natuur. Je houding, waar je aandacht naartoe gaat, hoe je loopt, laat heel veel zien over hoe je bent. Dan wordt zichtbaar waar je in het dagelijkse leven tegen aan loopt. Duinsessies vinden plaats op woensdag- en vrijdagochtend in de Kennemerduinen. Ingang Bleek en Berg.

Als je met mij wil werken, dan kun je eerst 1 of 2 losse sessies boeken om te kijken of mijn aanpak bij je past. Als je merkt dat het effect heeft en je wilt graag verder, dan bied ik je mijn Feeling is the Healing Traject aan. Dit traject duurt 4 maanden.

De losse sessies zijn bedoeld als kennismaking wanneer je interesse hebt in het Feeling is the Healing traject.

Ook al hebben deze losse sessies vaak al veel effect, ik geloof niet in een diepgaande verandering op lange termijn met losse sessies. Daarom heb ik het 'Feeling is the Healing' Traject ontwikkeld.


Als ik met je werk dan ga ik een commitment met je aan en dat verwacht ik ook van jou. Dat commitment is veel kleiner (of niet) met losse sessies en dan boek je geen resultaat of merk je geen effect. Een diepe verandering kost nou eenmaal tijd.

lukasz-szmigiel-Hez3-whPnNA-unsplash (1).jpg

Energetische sessie

Wat is een 'energetische sessie'?
Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk bij Stories (Wagenweg, Haarlem, op dinsdag en donderdag)

Dat wat je met je hoofd niet meer kunt bevatten, waar jij je eigen verhaal van gemaakt hebt, 'over' geanalyseerd hebt en het niet meer weet, daar weet je lichaam het antwoord op. Heel concreet. Jouw lichaam is daarin heel zuiver. Alle antwoorden zitten in jou. Daar ben ik van overtuigd. Maar je moet daar wel 'bij' kunnen. Juist als jij een 'denker' bent, cognitief en verbaal sterk ontwikkeld, dan zal dit lichaamswerk zeer effectief voor je zijn.

Na een energetische sessie heb je ervaren wat je te doen staat of wat voor jou écht belangrijk is. Dit in contact brengen met je partner of de buitenwereld kan heel spannend zijn. Daarom besteden we daar veel aandacht aan in het traject, zodat er voor jou ook echt iets veranderd in je relatie, in je leven.

Ooit heb je onbewust, innerlijk de beslissing genomen, dat iets in jou, in hoe je bent, in wat je voelt, er niet mocht zijn, omdat het toen niet veilig voelde om zo te zijn. Van het masker dat je toen hebt opgezet, daar heb je nu last van. Doordat

Mijn werkwijze is lichaams- en ervaringsgericht, op energetisch niveau. In plaats van 'er over' te praten laat ik je voelen. Dat werkt zeer effectief. Ik draag geen oplossingen aan en ik geef je geen raad, in plaats daarvan maak ik iets in je los, waardoor jij zelf weet wat je te doen staat doordat het uit jezelf komt.

In de energetische sessies staat het voelen en ervaren wat dat in je losmaakt staat daarbij voorop. Ik leer je hier hoe je even niet meer naar je hood luistert, maar hoe je hoofd laat buigen voor dat wat je lichaam, je ziel, je diepere laag, je te vertellen heeft en daarnaar te luisteren.

Dromen

In deze energetsiche sessies werk ik ook veel met dromen. Zelfs als je denkt dat je nooit droomt, zul je versteld staan van wat die ene flard, die je je kunt herinneren jou te vertellen heeft.

Feeling Art

Als het voor jou moeilijk is om onder woorden te brengen waar je precies mee zit dan kunnen beelden je daarbij helpen. Wat jij ziet in een kunstwerk is altijd een projectie. Daar gaan we dan verder mee.

Ik help je jezelf toestemming te geven om dat weer vrij te laten stromen wat jij geblokkerd hebt en dat je mag ontspannen in dat diepere contact. Als dat wat vastzat weer vrij mag stromen, komt er een verborgen verlangen vrij. Dat vind ik iedere keer zo mooi om te zien. Je hart komt er weer bij, daar ga je van stralen en het maakt je lichter.

bottom of page